افشای راز قتل یکی از مدیران شهرداری به دست همسرش ماجرای استفاده بلاگر اینستاگرامی از آمبولانس در شیراز چه بود؟ پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح زرد در استان اعترافات تکان دهنده جوانی که مادر خود را به قتل رساند (۱۷ اردیبهشت) قصاص ۲ قاتل و فرصت دوباره زندگی برای سومین نفر کشف سه کیلوگرم تریاک از معده سرنشینان یک خودرو در بجستان (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آموزش عبور و مرور در خیابان را  از  خردسالی شروع کنیم آنچه باید درباره غذا‌های کنسروی بدانید دستگیری سارق حرفه‌ای موبایل با پوشش زنانه در مشهد + عکس تداوم توزیع شیر مدارس خراسان رضوی در سال آینده شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی
سرخط خبرها

شب‌ها غذا نخورید

  • کد خبر: ۹۱۲۰۳
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
شب‌ها غذا نخورید
مطالعات قبلی نشان داده است که خوردن وعده‌های غذایی در شب می‌تواند باعث افزایش وزن و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مهر به نقل از هلث لاین نوشت: به گفته محققان، غذاخوردن در شب می‌تواند سطح قند خون را مختل کرده و خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

مطالعات قبلی نشان داده است که خوردن وعده‌های غذایی در شب می‌تواند باعث افزایش وزن و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی شود.

متخصصان می‌گویند افرادی که در شیفت‌های شب کار می‌کنند باید سعی کنند تا حد امکان وعده‌های غذایی خود را در زمان‌های عادی صبح، ظهر و عصر بخورند.

به گفته محققان بیمارستان بریگهام و زنان در بوستون، غذاخوردن در شب، ناهماهنگ با ریتم‌های شبانه‌روزی طبیعی بدن، می‌تواند فرد را در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار دهد.

در این مطالعه، محققان ۱۹ جوان سالم را در محیطی قرار دادند که هدف آن تقلید از کار شیفت شب بود.

در حالی که همه شرکت‌کنندگان در مطالعه، شب کار بودند، تنها کسانی که وعده‌های غذایی خود را در شیفت شب می‌خوردند، با افزایش عدم تحمل گلوکز خون و کاهش عملکرد سلول‌های بتا پانکراس که هر دو پیش‌ساز بالقوه دیابت نوع ۲ هستند، روبرو بودند.

محققان گزارش کردند شرکت کنندگانی که برنامه غذایی روزانه خود را رعایت کرده بودند، علیرغم بیدار بودن تمام شب، هیچ یک از این تغییرات نامطلوب را مشاهده نکردند.

«فرانک شیر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «این نتایج نشان می‌دهد که زمان وعده غذایی در درجه اول مسئول اثرات گزارش شده بر تحمل گلوکز و عملکرد سلول‌های بتا است و احتمالاً به دلیل ناهماهنگی ساعت مرکزی و محیطی در سراسر بدن روی می‌دهد.»

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->